Niveau 4. Completeren  

Niveau 4 geeft een bijzondere dimensie aan het behandelplan, door de huid alert te houden en een wisselwerking te creeƫren met behandelingen uit niveau 3.

Behandelingen bij niveau 4 

Spa Algae lifting masker - salonbehandeling 

Dit masker brengt haar actieve werkstoffen tot in de diepere huidlagen en maakt huideigen collageen en elastine aan. De vitamines bestrijden de invloed van de vrije radicalen wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. In combinatie met de serums hydrateert het de huid en heeft het een liftende werking. Naast de kalmerende en verstevigende eigenschappen wordt de huid elastischer.

 

Bekijk de video

Sterk modellerend masker - salonbehandeling  

Een verstevigend en sterk modellerend masker voor een actievere doorbloeding en verbeterde huidstructuur. De werkstoffen worden aangebracht op de huid waarna het masker wordt aangebracht. Door de warmte die ontstaat openen de porien en kunnen de werkstoffen dieper doordringen in de huid.

Skin Renewal & Anti-Ageing masker - salonbehandeling 

Dit peel-off masker is uitermate geschikt bij een anti-verouderingsbehandelplan. Het bestaat uit een verfrissend gezichtsmasker met een verstevigend effect en geeft een mooie en stralende teint als resultaat. De huid krijgt een boost, blijft beter gehydrateerd en voelt soepel en glad.

 

Het Skin Renewal & Anti-ageing masker is verrijkt met vitamine B en AHA om de huid meer energie te geven en de celvernieuwing te stimuleren. Actieve ingrediƫnten zoals champagne-extract activeren de celvernieuwende werking en hebben tegelijkertijd beschermende en antioxidant eigenschappen. Bovendien zorgen gemicroniseerde parels voor verminderde zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes door de huid te verstevigen en te doen stralen.