Lanèche heeft een ideale behandeling met als basis ceramides in combinatie met zuurstof, deze is uitermate geschikt voor de doffe, vale huid. Ceramides zijn huideigen stoffen die de ruimten tussen de cellen in de hoornlaag opvullen. Ceramides hebben verschillende functies; ze houden het vochtgehalte van de huid op peil en verhogen het in zéér korte tijd met de helft; ze beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.

 

Zuurstof

Zuurstof is een ideaal ingrediënt in combinatie met de ceramides voor de rijpe, vochtarme, doffe en of vale huid. Door de zuurstof in deze crème wordt de zuurstofopname in de huidcellen verhoogd en de celademhaling geïntensiveerd. Dit alles heeft een positief effect op de celstofwisseling waardoor de aanmaak van nieuwe cellen toeneemt. Hierdoor wordt de huid weer stralend, egaal, jong en gezond. De huid wordt intensief verstevigd en het vochtgehalte is weer op peil.

 

Kenmerken van uw huid

U heeft een rijpere huid en mist een stralende teint. Uw huid ziet er enigszins dof of vaal uit. Uw huid wordt minder elastisch waardoor deze spanning verliest en gaat verslappen. Door een verminderde vochtbinding kan de huid trekkerig aanvoelen. Ook wanneer u bruiner wordt lijkt het alsof er een mat transparante waas over uw huid ligt.

 

Oxy Therapy salonbehandeling

Oxy Therapy behandeling is geschikt voor de rijpere huid. Het Oxy Therapy Mask is zuurstofverrijkend waardoor de huid een frisse en stralende teint krijgt. Tevens wordt de huid extra gehydrateerd en verzacht. Voor extra verzorging rondom de ogen wordt de Eye Lift Replenishing eye cream aangebracht.

 

Oxy Therapy thuisverzorging

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Oxy Therapy dagcrème en een Oxy Therapy nachtverzorging. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Pre Care reinigingsproducten. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de Special Care producten geadviseerd.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Oxy Therapy Day cream pale skin
  • Oxy Therapy Night care pale skin
Oxy Therapy daycream and night care