Phyto Cellular

Dé anti-ageing formule bij uitstek!

Ontwikkelingen gaan snel in de cosmeticabranche. Wetenschappers zijn altijd op zoek naar datgene wat de huid zolang mogelijk jong houdt. Ook bij Lanèche zijn we hier voortdurend naar op zoek. Aangezien men ontdekt heeft dat stamcellen erg waardevol zijn op het gebied van huidverjonging heeft Lanèche besloten om een Phyto Cellular behandeling te ontwikkelen.  Er zijn veel testen gedaan met stamcellen, waaruit gebleken is dat ze geweldige herstelcapaciteiten hebben bij schade aan ons DNA. Door het Beauty Innovation Treatment Program hebben we een optimale huidconditie opgebouwd, die we door middel van deze behandeling als het ware kunnen “conserveren”. De resultaten die bereikt zijn kunnen op deze manier langer worden vastgehouden.

 

Kenmerken van uw huid

De stamcellen die van nature voorkomen in uw huid nemen af naarmate u ouder wordt. Bij het verouderen van de huid en de invloeden van buitenaf, zoals overmatige blootstelling aan de zon, vermindert de levenskracht en het herstelvermogen van de huid. Deze huid heeft vaak een gering vermogen tot vochtbinding, daardoor is de hoornlaag snel vochtarm. De huid is zichtbaar verslapt en vertoont rimpels.

 

Phyto Cellular salonbehandeling

De Phyto Cellular treatment van Lanèche heeft een celregenerende en huidbeschermde functie. De stamcellen in het product beschermen de conditie van de menselijke stamcellen, wat zorgt voor een optimale celdeling en -functie van de stamcellen in de huid. De huid ziet er voor een langere periode steviger en jonger uit. Kortom, een behandeling die de huid als het ware een intense boost geeft.

 

Phyto Cellular thuisverzorging

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Phyto Cellular dagcrème en Phyto Cellular nachtverzorging. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Pre Care reinigingsproducten. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de Special Care producten geadviseerd.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik:

  • Phyto Cellular Cell protecting day cream
  • Phyto Cellular Cell protecting night care
Phyto Cellular daycream and night care