Skin Improvement Fleece

Voelt uw huid droog en trekkerig?

Het Lanèche Moisturising Fleece mask is een vliesmasker met Aloë vera is een ideale behandeling voor een droge, vermoeide en zéér gevoelige huid.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid reageert op bepaalde stoffen van buitenaf en vertoont roodheid of een allergisch uiterlijk. U heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en uw huid lijkt snel geïrriteerd waardoor deze trekkerig aanvoelt. Uw huid is gevoelig voor temperatuurwisselingen en bij het opbrengen van een product kan de huid tintelend tot branderig reageren.

 

Skin Improvement Moisturising Fleece salonbehandeling

De behandeling met het Moisturising Fleece mask met Aloë vera is een behandeling die aangenaam verfrissend is. Het vliesmasker bestaat voor 95% uit gevriesdroogd collageen en 5% Aloë vera. Doordat het vrij is van pigmenten, chemische toevoegingen en parfum irriteert het masker niet en brengt het de huid in balans. Het verzacht en maakt de huid levendig.

Een behandeling waarbij men snel en intensief resultaten behaalt. Ideaal voor een vochtarme huid.

 

Skin Improvement thuisverzorging

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Skin Improvement vochtregulerende dagcrème en een Skin Improvement kalmerende nachtverzorging. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Pre Care reinigingsproducten. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de Special Care producten geadviseerd.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Skin Improvement Moisturizing day cream
  • Skin Improvement Moisturizing night care
20421 Skin Improvement fleecemask