Lanèche Beauty Expert worden?

Vraag vrijblijvend een proefpakket aan!

Lanèche Beauty Expert worden?

Heb jij als schoonheidsspecialist(e) interesse om met het merk Lanèche in jouw salon te starten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een proefpakket aan!

In het proefpakket vind je prijslijsten, brochures en meer informatie over het merk Lanèche. Ook leggen we uit hoe je met het merk kunt starten en wat je van ons kunt verwachten. Uiteraard wil je de producten ook ruiken, voelen en zien. Daarom vind je in het proefpakket ook verschillende samples en miniaturen zodat je een goed beeld krijgt van het merk en de producten.

 

Waarom Lanèche?

  • Met het unieke Beauty Innovation Treatment Program werk je met een duidelijk en gericht stappenplan aan een betere huidconditie.
  • Hoogwaardige, kwalitatieve formules!
  • Exclusiviteit! Lanèche is uitsluitend verkrijgbaar in schoonheidssalons.
  • Diverse marketingmaterialen om je te ondersteunen.
  • Een online producttraining zodat je goed van start kunt gaan met het merk.
  • Een online spaarprogramma waarmee je kunt sparen voor extra korting op jouw bestellingen.

 

Proefpakket aanvragen

Vraag jouw proefpakket aan door het aanvraagformulier in te vullen en te versturen. Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag! We sturen je het proefpakket zo snel mogelijk toe per post.
Zodra je de tijd hebt gehad om de producten te testen nemen wij telefonisch of per email contact met je op om je ervaring te bespreken en om eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je ons volledige assortiment bekijken of persoonlijk kennis met ons maken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom!

 

Vragen?

Voor vragen en/of voor het maken van een showroom afspraak kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0)495 - 434 600
Email: sales@dancohr.com

Lanèche uitproberen als consument?

 

Wil je graag kennis maken met de producten van Lanèche, een behandeling boeken of advies?

Via de Salon Locator vind je snel een Lanèche beauty expert salon bij jou in de buurt. De Lanèche Beauty Expert kan je alles vertellen over de producten en behandelingen die het meest geschikt zijn voor jouw huid!

20220217_142336-2