Proefpakket aanvragen

Proefjes voor consumenten

Bent u consument en wilt u graag kennis maken met Lanèche?

Via de Salon Locator vindt u snel een salon bij u in de buurt. Uw Lanèche Beauty Expert kan u alles vertellen over de producten en behandelingen die voor uw huid het beste geschikt zijn. Uw salon beschikt over verschillende samples, miniaturen en de Lanèche consumenten brochure met alle informatie over de producten van Lanèche.

Lanèche Q10 Nutri Lift

Lanèche proefpakket aanvragen voor salons

Met de professionele huidverzorging van Lanèche biedt u uw klanten een totaalpakket aan en specialiseert u uw diensten als schoonheidsspecialiste op het gebied van huidverzorging, -verbetering en -verjonging. De filosofie van Lanèche is gebaseerd op het Beauty Innovation Treatment Program dat tevens de leidraad is om uw dienstverlening verder te specialiseren en naar een nóg hoger niveau te brengen!

Huidverjonging en huidverbetering

Lanèche producten bevatten een hoog percentage aan actieve werkstoffen met bewezen resultaten en claims. U biedt uw klanten een complete behandeling aan en thuis blijven ze werken aan het optimaliseren van hun huidconditie. Deze samenwerking zorgt voor de beste resultaten en een langdurige klantrelatie.

Beauty Innovation Treatment Program

Een behandelplan specifiek afgestemd op de huidbehoefte van uw klant. Dat biedt het Beauty Innovation Treatment Program. Met dit behandelplan maakt u inzichtelijk welke stappen en producten gevolgd worden voor het optimaal verbeteren van de huidconditie om het allerbeste resultaat te bereiken.

Proefpakket aanvragen

Heeft u als schoonheidsspecialist(e) interesse om met het merk Lanèche in uw schoonheidssalon te starten maar bent u nog niet helemaal overtuigd? Dan kunt u een proefpakket aanvragen!

Dit doet u eenvoudig door het aanvraagformulier in te vullen en te versturen. Naar aanleiding van uw verzoek wordt er met u contact opgenomen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

De Area Sales Coach van uw regio komt dan geheel vrijblijvend bij u langs met het proefpakket. Deze bevat startersinformatie, brochures en samples. Alle vragen die u dan nog heeft kunt u gelijk stellen!

 

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0495 - 434 600

Email: sales@dancohr.com

 

Of laat u inspireren in onze showroom:

Adres: Marconilaan 8, 6003 DD Weert (NL)

Onze showroom is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. U dient hiervoor een afspraak te maken bij onze sales afdeling.

Proefpakket aanvraag formulier salons