Beauty Innovation Treatment Program

Beauty Innovation Treatment Program

Met het unieke Beauty Innovation Treatment Program wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarmee uw huid in topconditie wordt gebracht.

De schoonheidsspecialiste brengt eerst de huid naar het gewenste basis niveau, vervolgens groeit u door in zowel behandelingen als in producten voor thuisgebruik.

De huid wordt elke keer getriggerd waardoor deze intensief blijft werken, de huid blijft gestimuleerd worden met elk niveau. De huid wordt als het ware getraind om het volgende, nieuwe niveau te kunnen bereiken. Het Beauty Innovation Treatment Program kent 5 niveaus met binnen elk niveau verschillende behandelmogelijkheden.

Voordelen Beauty Innovation Treatment Program

Behandelingen volgens het Beauty Innovation Treatment Program heeft vele voordelen voor u:

  • Een variatie aan behandelingen doordat de salon kan wisselen in behandelingen.
  • U kunt thuis meegroeien door per behandelingsniveau de juiste producten voor thuisgebruik te gebruiken.
  • Uw huid kan niet ‘wennen’ aan een bepaald product door de verschillende niveaus. Hierdoor wordt de huid telkens opnieuw gestimuleerd.
  • U behaalt ongekende resultaten in de conditie van uw huid.

Ontdek het Beauty Innovation Treatment Program!

Pre Care

De Lanèche Pre Care producten voor de reiniging van de huid hebben als bijzonder voordeel dat ze niet alleen reinigen,
maar eveneens werkzame bestanddelen bevatten die de huid al tijdens de reiniging voeden en verzorgen.

Pre Care

De Lanèche Pre Care producten voor de reiniging van uw huid hebben als bijzonder voordeel dat ze niet alleen reinigen, maar eveneens werkzame bestanddelen bevatten die uw huid al tijdens de reiniging voeden en verzorgen.

Lees meer

Niveau 1 Conditioneren

De huid wordt met deze behandelingen in een goede conditie gebracht. Is de huid in goede conditie dan is de basis gelegd voor intensieve behandelingen en kan er worden overgestapt naar het volgende niveau.

Hydra Plus

Huidverzorgingsproducten voor de droge tot zeer droge huid. Hydra Plus verzorgingsproducten zorgen voor een goede hydratatie van de huid en geven tegelijkertijd de huid het vermogen terug om zelf een grotere vochtbinding te realiseren.

Lees meer

Balance Control

Huidverzorgingsproducten voor de gemengde tot vette huid. Balance Control heeft een matterende werking en brengt de huid terug in balans door een veelheid aan plantaardige stoffen zoals allantoïne en bisabolol.

Lees meer

Skin Improvement

Huidverzorgingsproducten voor de gevoelige tot overgevoelige huid. Skin Improvement brengt de huid weer tot rust. Werkzame stoffen als bisabolol en allantoïne verzachten de huid en zorgen dat de huid tot rust komt.

Lees meer

Collagen Booster

Huidverzorgingsproducten voor de rijpere huid. De Collagen Booster lijn geeft de huid een intensieve impuls door vitaminen, provitaminen en plantaardig diepwerkend microcollageen. De huid wordt niet alleen gevoed, maar ook gestimuleerd om zélf collageen aan te maken.

Lees meer

Niveau 2 Stimuleren

Wanneer de conditie van de huid op peil is, is het tijd om de huid een extra stimulans te geven door middel van actievere werkstoffen die verwerkt zijn in het collageen vliesmasker. Dit masker bevat pure collageen en draagt op deze manier bij aan intensieve versteviging. Tevens hydrateert dit maskers de huid optimaal.

Speciaal voor de huid die rondom de ogen donkere kringen en/of wallen vertoont is er de Replenishing eye cream.

Eye Lift

Eye lift geeft extra aandacht aan de huid rondom de ogen. Lijntjes en rimpels vervagen en wallen en donkere kringen verminderen.

Lees meer

Skin Improvement Fleece

Voelt uw huid droog en trekkerig? Het Lanèche Moisturising Fleece mask is een vliesmasker met Aloë vera is een ideale behandeling voor een droge, vermoeide en zéér gevoelige huid.   Kenmerken van uw huid Uw huid reageert op bepaalde stoffen…

Lees meer

Niveau 3 Optimaliseren

Uw huid heeft niveau 3 bereikt waar er gewerkt kan gaan worden met intensievere werkstoffen. Geheel nieuwe behandelingen met diverse actieve werkstoffen die de behandelingen speciaal maken. Huideigen stoffen stimuleren de huid intensief van binnenuit.

Repair Complex E

Vitamine E is al jaren een favoriet bestanddeel voor behandelingen en producten. Vitamine E is een goede vrije radicalen vanger zodat rijpere huiden intensief worden beschermd tegen huidveroudering.

Lees meer

Oxy Therapy

Lanèche heeft een ideale behandeling met als basis ceramides in combinatie met zuurstof, deze is uitermate geschikt voor de doffe, vale huid. Ceramides zijn huideigen stoffen die de ruimten tussen de cellen in de hoornlaag opvullen.

Lees meer

Q10 Nutri Lift

De huid verliest haar stevigheid en verslapt door vocht en elasticiteitverlies. Naarmate men ouder wordt neemt de natuurlijke productie van Q10 af en daarmee dus ook de energieproductie in de cellen.

Lees meer

Niveau 4 Complimenteren

Om ervoor te zorgen dat de huid alert en geprikkeld blijft, is afwisseling in behandelingen van uiterst belang. Het Beauty Innovation Treatment Program van Lanèche speelt daarop in door diverse speciale behandelingen aan te bieden die ingezet kunnen worden om een persoonlijk behandelplan met voldoende afwisseling te creëren.

Het BITP is er om te voorkomen dat de huid langdurig dezelfde behandeling krijgt of gevoed wordt door dezelfde thuisverzorging. Daardoor zal de conditie van de huid fitter worden en verbeteren waardoor een hoger niveau bereikt kan worden. De wisselwerking tussen de behandelingen uit niveau 3 en niveau 4 geven het persoonlijk behandelplan een bijzondere dimensie.

Spa Algae Lifting

Het Spa Algae Lifting masker brengt haar actieve werkstoffen tot in de diepere huidlagen en maakt huideigen collageen en elastine aan. De vitamines bestrijden de invloed van de vrije radicalen wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. In combinatie met…

Lees meer

Special Care Strong modelling mask

Een verstevigend en sterk modellerend masker voor een actievere doorbloeding en verbeterde huidstructuur. De werkstoffen worden aangebracht op de huid waarna het masker wordt aangebracht. Door de warmte die ontstaat openen de poriën en kunnen de werkstoffen dieper doordringen in de huid.

Lees meer

Skin Renewal & Anti-Ageing

Het Skin Renewal & Anti-Ageing Mask is een peel-off masker uitermate geschikt bij een anti-verouderingsbehandelplan. Het bestaat uit een verfrissend gezichtsmasker met een verstevigend effect en geeft een mooie en stralende teint als resultaat. De huid krijgt een boost, blijft beter gehydrateerd en voelt soepel en glad.

Lees meer

Shaker mask – Peel off with sodium Hyaluronate

Dit masker is uitermate geschikt voor de huid die extra hydratatie kan gebruiken. Het actieve ingrediënt hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde, soepele huid. Hyaluronzuur staat bekend om haar vochtbindende, verzachtende en huid verjongende werking.

Lees meer

Niveau 5 Perfectioneren

Het absolute top niveau is bereikt met deze zeer luxe behandelingen! Wanneer niveau 5 doorlopen is dan gaat men de diverse niveaus afwisselen met niveau 2, 3 en 4.

Pepha® Tight

Natuurlijke face-lift Pepha® Tight is een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata microalg. De speciale kweektechnologie en optimale groeicondities garanderen een uitzonderlijk hoge kwaliteit en zuiverheid van dit algenextract. Het geeft direct meer spanning aan de huid waardoor een face-lift…

Lees meer

Phyto Cellular

Ontwikkelingen gaan snel in de cosmeticabranche. Wetenschappers zijn altijd op zoek naar datgene wat de huid zolang mogelijk jong houdt. Ook bij Lanèche zijn we hier voortdurend naar op zoek.

Lees meer

Special Care & Special Treatments - Glycopeel

Om de huid extra te verzorgen kunt u de Special Care producten gebruik in combinatie met de dagelijkse verzorgingsproducten.

Laneche heeft, naast de behandelingen uit het Beauty Innovation Treatment Program, de specialisatie behandeling Glycopeel, welke een vorm is van een chemische peeling.

Special Care – Extra verzorging

De Special Care lijn bestaat uit serums, crèmes en maskers waarmee u eenmaal per week uw huid een uitgebreide intensieve behandeling geeft.

Lees meer

Special Care – Serums

De Lanèche Serums hebben een zéér hoge concentratie werkzame stoffen met een specifiek resultaat als doel. De serums geven u het maximale resultaat naast uw dagelijkse verzorging en bieden extra aanvulling.

Lees meer

Special Treatments – Glycopeel

Er zijn diverse soorten peelingen op de markt verkrijgbaar zowel voor thuisgebruik als voor huidspecialisten en schoonheidsspecialisten. Laneche heeft de specialisatie behandeling Glycopeel, welke een vorm is van een chemische peeling.

Lees meer

Extra Producten

Lanèche heeft naast haar Beauty Innovation Treatment Program nog extra producten voor uw dagelijkse huidverzorging.

Sun

De Lanèche Sun zonnelijn heeft een uitgebalanceerd assortiment zonneproducten voor een optimale bescherming en verzorging.

Lees meer

Video zomer behandeling

Video herfst behandeling

Video niet gespecificeerd. Selecteer er een om weer te geven.