Beauty Innovation Treatment Program

Breng de huid in 5 stappen in topconditie!

Beauty Innovation Treatment Program

Het Lanèche assortiment is opgebouwd aan de hand van het unieke Beauty Innovation Treatment Program.
Met het Beauty Innovation Treatment Program wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarmee de huid in topconditie wordt gebracht. Het BITP kent 5 levels met binnen elk level verschillende behandelmogelijkheden.

De huid wordt eerst op het gewenste basis level gebracht. Vervolgens kan er worden doorgegroeid naar opeenvolgende levels in zowel behandelingen als in producten voor thuisgebruik.

De huid wordt elke keer getriggerd waardoor deze intensief blijft werken, de huid blijft gestimuleerd worden met elk level. De huid wordt als het ware getraind om het volgende, nieuwe level te kunnen bereiken.

Ontdek alle BITP levels

Level 00 - Pre Care

De Pre Care lijn vormt level 00 en bestaat uit verschillende producten voor de reiniging en diepte reiniging van de huid en zorgt ervoor dat de huid de actieve werkstoffen uit de volgende levels beter kan opnemen. De Lanèche Pre Care producten hebben als bijzonder voordeel dat ze niet alleen reinigen, maar eveneens werkzame ingrediënten bevatten die de huid al tijdens de reiniging voeden en verzorgen.

Pre Care

De Lanèche Pre Care producten voor de reiniging van de huid hebben als bijzonder voordeel dat ze niet alleen reinigen, maar eveneens werkzame bestanddelen bevatten die de huid al tijdens de reiniging voeden en verzorgen.

Lees meer

Level 01 - Conditioneren

Level 01 richt zich op het conditioneren van de huid en het leggen van een goede basis om van daaruit door te kunnen groeien naar de volgende levels. Level 01 is geschikt voor de jonge huid en als instaplevel voor nieuwe klanten.

Hydra Plus

Huidverzorgingsproducten voor de droge tot zeer droge huid. Hydra Plus verzorgingsproducten zorgen voor een goede hydratatie van de huid en geven tegelijkertijd de huid het vermogen terug om zelf een grotere vochtbinding te realiseren.

Lees meer

Balance Control

Huidverzorgingsproducten voor de gemengde tot vette huid. Balance Control heeft een matterende werking en brengt de huid terug in balans door een veelheid aan plantaardige stoffen zoals allantoïne en bisabolol.

Lees meer

Skin Improvement

Huidverzorgingsproducten voor de gevoelige tot overgevoelige huid. Skin Improvement brengt de huid weer tot rust. Werkzame stoffen als bisabolol en allantoïne verzachten de huid en zorgen dat de huid tot rust komt.

Lees meer

Collagen Booster

Huidverzorgingsproducten voor de rijpere huid. De Collagen Booster lijn geeft de huid een intensieve impuls door vitaminen, provitaminen en plantaardig diepwerkend microcollageen. De huid wordt niet alleen gevoed, maar ook gestimuleerd om zélf collageen aan te maken.

Lees meer

Level 02 - Stimuleren

Wanneer de basis conditie van de huid op peil is, is het tijd om de huid een extra stimulans te geven door middel van actievere werkstoffen en aanvullende producten uit level 02.

Eye Lift

Eye lift geeft extra aandacht aan de huid rondom de ogen. Lijntjes en rimpels vervagen en wallen en donkere kringen verminderen.

Lees meer

Fleece Mask

Er wordt hier met diepgaande en voedende ingrediënten gewerkt als ideale voorbereiding op level 03.

Lees meer

Level 03 - Optimaliseren

De huid heeft een niveau bereikt waarbij er gewerkt kan worden met andere, intensere werkstoffen die de huid ook van binnenuit stimuleren.

Repair Complex E

Vitamine E is al jaren een favoriet bestanddeel voor behandelingen en producten. Vitamine E is een goede vrije radicalen vanger zodat rijpere huiden intensief worden beschermd tegen huidveroudering.

Lees meer

Q10 Nutri Lift

De huid verliest haar stevigheid en verslapt door vocht en elasticiteitverlies. Naarmate men ouder wordt neemt de natuurlijke productie van Q10 af en daarmee dus ook de energieproductie in de cellen.

Lees meer

Pro Retinol

De Pro Retinol lijn minimaliseert rimpels en oneffenheden, verbetert de huidtextuur en vermindert verkleuring dankzij retinol (vitamine A), waardoor het ideaal is voor verouderde en acne-gevoelige huid.

Lees meer

Level 04 - Completeren

De speciale maskers en behandelingen uit level 04 geven een bijzondere dimensie aan het behandelplan. Wissel level 03 af met level 04 om de huid te blijven prikkelen en alert te houden.

Spa Algae Lifting

Het beste uit de oceaan! Dit masker brengt haar actieve werkstoffen tot in de diepere huidlagen en stimuleert de huid tot de aanmaak van collageen en elastine.

Lees meer

Special Care Strong modelling mask

Een verstevigend en sterk modellerend masker voor een actievere doorbloeding en verbeterde huidstructuur. De werkstoffen worden aangebracht op de huid waarna het masker wordt aangebracht. Door de warmte die ontstaat openen de poriën en kunnen de werkstoffen dieper doordringen in de huid.

Lees meer

Skin Renewal & Anti-Ageing

Het Skin Renewal & Anti-Ageing Mask is een peel-off masker uitermate geschikt bij een anti-verouderingsbehandelplan. Het bestaat uit een verfrissend gezichtsmasker met een verstevigend effect en geeft een mooie en stralende teint als resultaat. De huid krijgt een boost, blijft beter gehydrateerd en voelt soepel en glad.

Lees meer

Shaker mask – Peel off with sodium Hyaluronate

Dit masker is uitermate geschikt voor de huid die extra hydratatie kan gebruiken. Het actieve ingrediënt hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde, soepele huid. Hyaluronzuur staat bekend om haar vochtbindende, verzachtende en huid verjongende werking.

Lees meer

Level 05 - Perfectioneren

Met deze zeer luxe behandelingen kan uw huid een topniveau bereiken en behouden. Voor de variatie kunnen de behandelingen uit level 5 worden afgewisseld met behandelingen uit level 3 en 4.

Pepha® Tight

Pepha® Tight is een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata microalg. Het geeft direct meer spanning aan de huid waardoor een face-lift effect ontstaat.

Lees meer

Special Treatments – Glycopeel

Een intensieve peeling op basis van fruitzuren. De zuren in deze peeling versnellen de afschilvering van het stratum corneum, hierdoor worden de collagene en elastine vezels in de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken.

Lees meer

Level + Special Care

Intensiveer de salonbehandelingen of thuisverzorging met de Special Care producten. Ze vormen een aanvulling op de andere Lanèche levels en lijnen.

Special Care – Extra verzorging

De Special Care lijn bestaat uit diverse serums, crèmes en maskers waarmee zowel de salon- als de thuisverzorging aangevuld en geïntensiveerd kan worden.

Lees meer

SUN

De Lanèche Sun zonnelijn bestaat uit een uitgebalanceerd assortiment zonneproducten voor een optimale bescherming en verzorging tijdens de zomer of zonvakantie.

Sun

Bescherm en verzorg de huid optimaal met Lanèche Sun!

Lees meer