Q10 Nutri Lift

Verliest uw huid stevigheid en elasticiteit?

De huid verliest haar stevigheid en verslapt door vocht en elasticiteitsverlies. Naarmate men ouder wordt neemt de natuurlijke productie van Q10 af en daarmee dus ook de energieproductie in de cellen. Het gevolg is dat de cellen waarin de Q10 productie vermindert extra gevoelig zijn voor veroudering. Door een Q10 behandeling verkrijgen deze cellen het juiste gereedschap om meer energie te produceren, waardoor de zuurstofopname van de cellen aanzienlijk verbeterd wordt en de huid er weer stralender en jonger uit gaat zien. Verder neemt de elasticiteit van de huid toe en verstevigt deze ook aanmerkelijk. De extra toevoeging van panthenol maakt deze behandeling uitermate geschikt voor de vochtarme, rijpere huid. Met de Q10 Nutri Lift behandeling kan de huidveroudering aanzienlijk vertraagd worden.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid verliest merkbaar aan stevigheid en elasticiteit. Wanneer u de huid voorzichtig tussen de vingers vast neemt en los laat, trekt de huid zich traag weer recht. Bovendien is de huid dun, vochtarm en gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het huidverouderingsproces laat haar sporen achter.

 

Q10 Nutri Lift salonbehandeling

Als de huid haar stevigheid en souplesse verliest dan maakt de huid niet meer voldoende co-enzym Q10 aan. Dit tekort kan worden aangevuld met de Q10 Nutri Lift behandeling. De verstevigende en intensief verzorgende producten voeden de huid met het eigen co-enzym Q10. Panthenol, ook wel bekend als vitamine B5, heeft revitaliserende werking en zorgt voor de vochtregulering op de lange termijn.

 

Q10 Nutri Lift thuisverzorging

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Q10 Nutri Lift verstevigende dagcrème en een Q10 Nutri Lift hydraterende nachtverzorging. De huid rondom uw ogen verzorgt u met de Q10 Nutri Lift Tightening eye cream. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Pre Care reinigingsproducten. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de Special Care producten geadviseerd.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Q10 Nutri Lift Tightening day cream
  • Q10 Nutri Lift Tightening night care
  • Q10 Nutri Lift Tightening eye cream
Lanèche Q10 Nutri Lift