Level 03 - Q10 Nutri Lift

Verliest uw huid stevigheid en elasticiteit?

Kenmerken van de huid

De huid verliest merkbaar aan stevigheid en elasticiteit. Wanneer u de huid voorzichtig tussen de vingers vast neemt en weer los laat, trekt de huid zich traag weer recht. Bovendien is de huid dun, vochtarm en gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het huidverouderingsproces laat haar sporen achter.

 


 

Dagelijks wordt de huid beschadigd door vrije radicalen zoals uv-stralen, rook en luchtvervuiling. Deze beschadigingen zorgen voor het afbreken van collageen en elastine, de twee stoffen die van groot belang zijn voor een soepele, strakke en jonge huid. Gelukkig zijn er anti-oxidanten, waaronder Q10, die onze huid tegen deze schadelijke vrije radicalen kunnen beschermen. 

 Q10 Nutri Lift 

Q10 is een lichaamseigen stof die de huid beschermt tegen vrije radicalen en zuurstof in de cellen helpt om te zetten in energie. Naarmate we ouder worden neemt de natuurlijke productie van Q10 af. De Q10 nutri-lift lijn vult de verminderde hoeveelheid Q10 aan waardoor de zuurstofopname in de huid aanzienlijk wordt verbeterd, de elasticiteit toeneemt en de cellen weer de conditie krijgen die ze vroeger hadden.

LEVEL 03 q10