Sun

De zon heeft letterlijk en figuurlijk een enorme aantrekkingskracht. Zodra de zomer doorbreekt benutten we onze vrije tijd om een kleurtje op te bouwen. De zon heeft een aantal positieve effecten. Behalve dat u een mooie teint krijgt en zich lekkerder in uw vel voelt, wordt de aanmaak van vitamine D gestimuleerd. Vitamine D heeft een belangrijk effect op het in stand houden van uw weerstand en helpt mee om sterke botten en tanden te houden. De zon geeft niet alleen het witte licht maar ook UV-straling. Teveel blootstelling aan UV-straling heeft schadelijke effecten. Een goede bescherming en een rustige gewenning van de huid aan de zon is van essentieel belang. De Lanèche Sun zonnelijn heeft een uitgebalanceerd assortiment zonneproducten voor een optimale bescherming en verzorging.

 

Kenmerken van uw huid

Geschikt voor alle huidtypen, ook te gebruiken bij hyperpigmentatie.

 

Sun producten

De Sun Hydrating anti-wrinkle sun cream SPF 20 kunt u ‘s ochtends gelijkmatig aanbrengen als dagcrème. De extra toevoeging van beschermende en hydraterende bestanddelen zoals vitamine E en allantoine maken deze crème uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en niet alleen voor gebruik in de zon. Bij langdurig zonnebaden kan deze crème herhaaldelijk worden aangebracht.

De Sun Very high protection cream SPF 50+  is een gezichtscrème met intensief verzorgende en anti-verouderingsingrediënten en zeer hoge bescherming tegen UV-A en UV-B straling. Geschikt voor de rijpere huid die zeer gevoelig is voor zonnebrand. De crème ’s ochtends gelijkmatig aanbrengen als dagcrème. Bij langdurig zonnebaden kan deze crème herhaaldelijk worden aangebracht.

De Sun High protection Transparent spray is een transparante spray die niet plakt en snel intrekt. Het heeft een verzorgende werking en voorkomt huidirritaties. De spray gelijkmatig aanbrengen en daarna verdelen met de handen. Bij langdurig zonnebaden kan deze spray herhaaldelijk worden aangebracht.

De Sun Hydrating aftersun milk kunt u aanbrengen op gezicht en lichaam na elk keer dat u in de zon bent geweest. Voedend en verzorgend. Met Aloë Vera; Aloë Vera staat bekend om zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Sun Hydrating anti-wrinkle sun cream SPF 20
  • Sun Very high protection cream SPF 50+
  • Sun High protection Transparent pray SPF 20
  • Sun High protection Transparent pray SPF 30
  • Sun Hydrating aftersun milk
products1