Sun

Een goede SPF is jouw BFF

De Lanèche Sun zonnelijn bestaan uit een uitgebalanceerd assortiment zonneproducten voor een optimale bescherming en verzorging.

 


De zon, of beter gezegd UV straling, is de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. De UVA en UVB stralen in het zonlicht zorgen voor schade op de korte en op de lange termijn. Zonschade op de korte termijn uit zich in roodheid en verbranding en wordt veroorzaakt door UVB stralen. UVA-straling dringt dieper door in de huid en tast collageen en elastine weefsels aan. Dit leidt tot rimpelvorming en verminderde stevigheid van de huid.  Op de lange termijn kan UVA-straling ook leiden tot het ontstaan van pigmentvlekken.
Om schade te voorkomen is het van belang de huid dagelijks te beschermen met een SPF. Ook als het bewolkt is! 


 

Lanèche Sun

Sun Protection Foam met SPF30 of 50 is een lichte, waterbestendige sun foam en beschermt de huid optimaal tegen UVA en UVB. De mousse is eenvoudig aan te brengen, trekt snel in en plakt niet. Beschermt de huid dankzij toevoeging van vitamine E ook tegen vroegtijdige huidveroudering. Breng de mousse aan voor het zonnen en smeer meerdere malen per dag tijdens intensief zonnebaden.

Sun Very high protection SPF 50+ cream is een beschermende gezichtscrème met zeer hoge bescherming tegen zowel UVA als UVB straling. De crème bevat bovendien intensief verzorgende en anti-ageing ingrediënten.

De Sun Hydrating aftersun milk kunt u aanbrengen op gezicht en lichaam na elke keer dat u in de zon bent geweest. Zachte Aftersun op basis van zonnebloem olie die de huid verzacht en verzorgt. Bevat daarnaast onder meer allantoïn en aloë vera die de huid helpen kalmeren. Aloë vera staat bekend om haar positieve effect op de zonverbrande huid.

SUN