Special Care Strong modelling mask

Het Strong modelling mask is een verstevigend en sterk modellerend masker voor een actievere doorbloeding en verbeterde huidstructuur. De werkstoffen worden aangebracht op de huid waarna het masker wordt aangebracht. Door de warmte die ontstaat openen de poriën en kunnen de werkstoffen dieper doordringen in de huid.

 

Kenmerken van uw huid

Geschikt voor alle huidtypen met uitzondering van een huid met teleangiëctasieën, rosacea en een actieve acne*.

 

Special Care Strong modelling mask salonbehandeling

Het Strong modelling mask behandeling is te gebruiken bij elk huidtype met uitzondering van een aantal contra indicaties*.

Het hoofdbestanddeel van dit masker is gips, speciaal voor cosmetisch gebruik. Na het aanbrengen van het masker stijgt de temperatuur in de eerste minuten tot max. 45 °C en daalt dan weer langzaam tot kamertemperatuur. Omdat het gipsmasker langzaam hard wordt, is het van belang dat u rustig en ontspannen ligt. U mag niet bewegen tijdens de behandeling anders kan het masker breken. Door de aangename warmte en ontspanning ontstaat er een korte schoonheidsslaap die zorgt voor een uniek resultaat.

Uitermate geschikt als aanvulling op de Q10 Nutri Lift behandeling. De behandeling werkt in kuurverband zeer verstevigend en modellerend. Door de complete afsluiting van de huid worden de werkstoffen dieper door de huid opgenomen. Hierdoor wordt een intensief, voedend effect verkregen.

* Informeer bij uw Lanèche Beauty Expert naar de contra indicaties.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Q10 Nutri Lift Tightening day cream
  • Q10 Nutri Lift Tightening night care
  • Q10 Nutri Lift Tightening eye cream
  • Special Care Hyaluron serum

 

1: Lanèche Strong modelling mask.
1: Lanèche Strong modelling mask.
2: Lanèche Strong modelling mask.
2: Lanèche Strong modelling mask.
3: Lanèche Strong modelling mask.
3: Lanèche Strong modelling mask.
4: Lanèche Strong modelling mask.
4: Lanèche Strong modelling mask.