Collagen Booster

Vertoont uw huid de eerste tekenen van huidveroudering?

Huidverzorgingsproducten voor de rijpere huid. De Collagen Booster lijn geeft de huid een intensieve impuls door vitaminen, provitaminen en plantaardig diepwerkend microcollageen. De huid wordt niet alleen gevoed, maar ook gestimuleerd om zélf collageen aan te maken.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid vertoont met fijne lijntjes de eerste tekenen van huidveroudering. Uw huid heeft fijne poriën en heeft een mat en glad huidoppervlak. Rond de ogen is de huid dunner en minder elastisch aan het worden. Lachrimpeltjes worden meer zichtbaar. Vermoeidheid heeft snel invloed op uw huid. Bij het opbrengen van een product ziet u verbetering, maar de lijntjes komen snel terug.

 

Collagen Booster salonbehandeling

Collagen Booster heeft een gezichtsbehandeling speciaal voor de rijpere huid. Het Collagen Booster Cream mask voedt en verzorgt de huid.
De Collagen Booster lijn voedt de huid met huideigen ceramiden. Hierdoor wordt er optimaal gewerkt aan het voorkomen en herstellen van de eerste tekenen van huidveroudering. De huid wordt niet alleen gevoed, maar ook gestimuleerd om zélf collageen aan te maken.

 

Collagen Booster thuisverzorging

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Collagen Booster dagcrème en een Collagen Booster nachtverzorging. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Pre Care reinigingsproducten. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de Special Care producten geadviseerd.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Collagen Booster Day cream mature skin
  • Collagen Booster Night care mature skin

 

Laneche Collagen Booster Day cream and Night care