Eye Lift

Aandacht voor uw ogen.

Eye lift geeft extra aandacht aan de huid rondom de ogen. Lijntjes en rimpels vervagen en wallen en donkere kringen verminderen.

 

Kenmerken van uw huid

De huid rondom uw ogen is de dunste huid van het lichaam. De eerste tekenen van huidveroudering worden rondom de ogen zichtbaar. Het begint met fijne, nauwelijks zichtbare lijntjes, iets later worden ze heel charmant lachrimpeltjes genoemd maar uiteindelijk worden het blijvende rimpels.

 

Eye Lift behandeling en thuisverzorging

Geef extra aandacht aan uw ogen met de Eye Lift Replenishing eye cream, waarmee lijntjes en rimpels vervagen. Ook wallen en donkere kringen verminderen. Het verlicht zware, vermoeide ogen en geeft een frisse blik.

U bereikt niveau 2 door een niveau 1 behandeling te kiezen en deze uit te breiden met de oogcrème uit niveau 2. Zo intensiveert u de behandeling naar een hoger niveau. Tevens kunt u deze crème thuis gebruiken om de verzorging van de huid rondom de ogen te onderhouden.

Voor de reiniging van de huid rondom uw ogen is er de Pre Care eye make-up remover.

Tevens zijn er een Q10 Nutri Lift Tightening eye cream en Pepha®Tight Eye-lifting serum beschikbaar voor de verzorging van de huid rondom uw ogen.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Eye Lift Replenishing eye cream
LEVEL 02 eye lift