Spa Algae Lifting

Het Spa Algae Lifting masker brengt haar actieve werkstoffen tot in de diepere huidlagen en maakt huideigen collageen en elastine aan. De vitamines bestrijden de invloed van de vrije radicalen wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. In combinatie met de Lanèche serums hydrateert het de huid en heeft het een liftende werking.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid begint dunner te worden en verslapt waardoor de huid lossere plooien gaat vertonen. Uw huid is gevoelig voor atmosferische invloeden als zon, wind en kou maar ook voor zeep en alcohol. Een verlaagd vermogen tot vochtbinding leidt tot een vochtarme huid. Door de verlaagde weerstand heeft uw huid behoefte aan een goede bescherming.

 

Spa Algae Lifting salonbehandeling

Uw huid verliest haar stevigheid en u wilt snel en effectief rimpelvorming tegen gaan. Hiervoor heeft Lanèche de Spa Algae Lifting behandeling ontwikkeld. Bij deze behandeling worden de producten uit het Oxy Therapy assortiment gebruikt. Het masker is een poeder dat gecombineerd met water tot een lifting masker gemengd wordt. Dit masker bevat zeer hoogwaardige algen. Het zijn de rijkste en complete beschikbare algen met hoge concentraties sporenelementen en aminozuren. Het is een ideale behandeling voor de rijpere huid die haar stevigheid/elasticiteit verliest.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Oxy Therapy Day cream pale skin
  • Oxy Therapy Night care pale skin
  • Q10 Nutri Lift Tightening eye cream

 

 

Lanèche model