Shaker mask – Peel off with sodium Hyaluronate

Het Shaker mask - Peel off with sodium Hyaluronate is uitermate geschikt voor de huid die extra hydratatie kan gebruiken. Het actieve ingrediënt hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde, soepele huid. Hyaluronzuur staat bekend om haar vochtbindende, verzachtende en huid verjongende werking.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid voelt snel droog en trekkerig aan. U heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en uw huid vertoont een mat huidoppervlak. De huid voelt dun aan, biedt weinig weerstand en reageert snel op invloeden van buitenaf. Bij het opbrengen van een product wordt het snel opgenomen maar kort daarna voelt de huid toch weer droog aan.

 

Shaker mask - Peel off with sodium Hyaluronate salonbehandeling

Het masker is verrijkt met alginaat, een natuurlijk ingrediënt uit bruin zeewier. Hierdoor is de structuur flexibel en is het masker gemakkelijk aan te brengen. De structuur van het masker verandert na aanbrengen in een rubber structuur en kan in zijn geheel  verwijderd worden. Na de behandeling is het vochtbindend vermogen van de huid geoptimaliseerd. De huid is volledig gehydrateerd en verzorgd en voelt soepel aan. Fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld waardoor de huid er jonger uitziet.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Hydra Plus Hydrating day cream
  • Hydra Plus Hydrating night care
  • Special Care Hyaluron serum
  • Q10 Nutri Lift Tightening eye cream
bitp