Level 02 - Skin Improvement Fleece

95% Collageen & 5% Aloë vera

Kenmerken van de huid

De huid reageert direct op bepaalde stoffen van buitenaf en vertoont roodheid of een allergisch uiterlijk. De huid heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën, lijkt snel geïrriteerd, kan trekkerig aanvoelen en is gevoelig voor temperatuurswisselingen. Bij het aanbrengen van producten reageert de huid vaak tintelend of branderig.

 


Wist je dat Aloë vera een van de beste natuurlijke remedies is bij lichte verbranding van de huid? In de dikke, stekelige bladeren van deze tropische plant zit een gel die al sinds de Egyptische oudheid wordt gebruikt om de beschadigde huid te kalmeren. Je ziet dit ingrediënt daarom ook vaak terug in Aftersun producten. Het maakt dit masker daarom ook bijzonder geschikt om toe te passen tijdens de zomer of na een zonvakantie.

 


 

Skin Improvement Moisturising Fleece mask

Het Skin Improvement Moisturising Fleece mask is aangenaam verfrissend en kalmerend. Het vliesmasker bestaat voor 95% uit gevriesdroogd collageen en 5% Aloë vera. Collageen heeft een hoog vochtbindend vermogen, het helpt de huid vocht aan te trekken en vast te houden. Aloë vera werkt verzachtend waardoor dit masker zeer geschikt is voor de (extreem) droge en gevoelige huid. Voedt, verzacht en hydrateert de huid intensief. Bovendien bevat het masker geen mogelijk irriterende stoffen zoals kleurstoffen, parabenen of parfum.

Hydra Plus Fleece Mask

Het masker is gevormd naar het gezicht en ontworpen met openingen voor de ogen, neus en mond. Dit maakt het gemakkelijk om het masker rechtstreeks op het gezicht aan te brengen. Dit hydraterende en voedende masker geeft de huid de perfecte boost in de winter, want de droge huid kan nu meer dan ooit trekkerig en dun aanvoelen. Onder andere het hyaluronzuur in het vliesmasker helpt het vochtgehalte in de huid te herstellen.

LEVEL 02 vlies masker