Level 02 - Masks

Masks

Wanneer de basis conditie van de huid op peil is, is het tijd om de huid een extra stimulans te geven door middel van actievere werkstoffen en aanvullende producten uit level 02.

 

Skin Improvement Protective Fleece Mask

Dit vliesmasker is doordrenkt met 18 ml serum. Biocellulose is afkomstig uit de biotechnologie en is al actief op zichzelf. Biocellulose wordt verkregen door de natuurlijke enzymatische fermentatie van kokoswater. Het past zich daardoor perfect aan de contouren van het gezicht aan, waardoor werkzame ingrediënten van het serum als het ware in de huid geduwd worden.

Collagen Booster Anti-aging Sheet Mask

De Collagen Booster lijn voedt de huid met huideigen ceramiden. Hierdoor wordt er optimaal gewerkt aan het voorkomen en minimaliseren van de eerste tekenen van huidveroudering. Geeft de huid een intensieve impuls door vitaminen, provitaminen en plantaardig diepwerkend microcollageen. De huid wordt niet alleen gevoed, maar ook gestimuleerd om zélf collageen aan te maken.

Hydra Plus Hydrating Fleece Mask

Dit masker heeft een sterk hydraterend effect op de huid. Voedt de huid intensief en egaliseert droogte lijntjes en rimpeltjes. Verzacht de huid en brengt haar in balans. Zonder parfum, kleurstoffen en parabenen.

Balance Control Purifying Sheet Mask

Het weefsel van het masker bestaat uit bamboe-houtskoolvezels en is doordrenkt met een puri-detox serum. De actieve ingrediënten, zoals oleanolzuur en NDGA-zuur, hebben een hoog absorberend vermogen dat onzuiverheden helpt te verwijderen en een detox verzorging biedt.

LEVEL 02 vlies masker