Skin Improvement

Reageert uw huid gevoelig op bepaalde stoffen van buitenaf?

Huidverzorgingsproducten voor de gevoelige tot overgevoelige huid. Skin Improvement brengt de huid weer tot rust. Werkzame stoffen als bisabolol en allantoïne verzachten de huid en zorgen dat de huid tot rust komt.

Allantoïne: vermindert irritatie.
Bisabolol
: ontlast en kalmeert de huid.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid reageert op bepaalde stoffen van buitenaf en vertoont roodheid of een allergisch uiterlijk. U heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en uw huid lijkt snel geïrriteerd waardoor deze trekkerig aanvoelt. Uw huid is gevoelig voor temperatuurwisselingen en bij het opbrengen van een product kan de huid tintelend tot branderig reageren.

 

Skin Improvement salonbehandeling

De hydraterende gezichtsbehandeling met het Skin Improvement Moisturizing cream mask is uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Het masker voor de gevoelige huid heeft een rijke structuur met een sterke vochtregulerende en voedende werking. Met de Skin Improvement behandeling en huidverzorgingsproducten bouwt de huid meer weerstand op tegen invloeden van buitenaf.

 

Skin Improvement thuisverzorging

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Skin Improvement vochtregulerende dagcrème en een Skin Improvement kalmerende nachtverzorging. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Pre Care reinigingsproducten. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de Special Care producten geadviseerd.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Skin Improvement Moisturizing day cream
  • Skin Improvement Moisturizing night care
PF Skin Improvement day & night cream