Level 00 - Pre Care

Een optimale huidverzorging begint met een goede reiniging

 

Een goede reiniging is de absolute basis voor een goede huidverzorging. De Pre Care producten vormen daarom level 00 en zijn de basis voor de producten uit de volgende levels.

Pre Care reiniging

Het reinigen van de huid is niet alleen bedoeld om de huid schoon te maken van make-up, vet en vuil, het is ook bedoeld om de huid voor te bereiden en ontvankelijk te maken voor de crème, het serum of het masker. Een goede reiniging zorgt ervoor dat de huid beter in staat is om de actieve werkstoffen uit deze producten op te nemen.

De Lanèche Pre Care producten voor de reiniging van de huid hebben als bijzonder voordeel dat ze niet alleen reinigen, maar eveneens werkzame bestanddelen bevatten die de huid al tijdens de reiniging voeden en verzorgen. Het Pre Care assortiment bestaat uit diverse reinigingsproducten, afgestemd op het huidtype.

 Wist je dat een verkeerd reinigingsproduct zichtbare, negatieve gevolgen kan hebben voor de huid?

De Lanèche Beauty expert adviseert je graag over het meest geschikte product voor jouw huid!

 


Reinig de huid 2-maal per dag; zowel 's ochtends als 's avonds.
Gedurende de dag vormt zich een laagje vet en vuil op de huid. Werkstoffen uit maskers, crèmes en serums kunnen hier moeilijk doorheen dringen. Omdat de huid tijdens de nacht het meest actief is en het best instaat is om werkstoffen op te nemen, is het van belang de huid 's avonds goed te reinigen. Op deze manier kan de huid optimaal gebruik maken van de actieve ingrediënten uit verzorgingsproducten. En juist omdat de huid 's nachts het meest actief is, is het van belang om de huid ook 's ochtends goed te reinigen.

Gebruik ook 1 tot 2 maal per week een diepte-reiniging. Dode huidcellen kunnen de huid verstoppen waardoor er puistjes, mee-eters en onzuiverheden kunnen ontstaan. Bovendien geven dode huidcellen de huid een doffe, vale aanblik. Een scrub of peeling helpt de huid met het afstoten van dode huidcellen en geeft haar een frisse teint.

LEVEL 00 pre care