Level 05 - Pepha® Tight

Natuurlijke face-lift

 

Kenmerken van de huid

Naarmate de jaren vorderen produceren de fibroblasten in de huid minder collageen, waardoor de huid aan stevigheid verliest. Ook de elasticiteit wordt minder wat verslapping van de huid tot gevolg heeft. Bovendien worden de huidcellen gevoeliger voor vrije radicalen en moeten daarom beter beschermd worden.

 


Pepha® Tight is een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata microalg. De speciale kweektechnologie en optimale groeicondities garanderen een uitzonderlijk hoge kwaliteit en zuiverheid van dit algenextract. Het geeft direct meer spanning aan de huid waardoor een face-lift effect ontstaat. Het verstevigt het bindweefsel bij aanhoudend gebruik. Het herstelt beschadigde collageenvezels, beschermt de huidcellen tegen oxidatie en stimuleert de aanmaak van collageen door de huid zelf.

 Pepha® Tight 

Het toplevel is bereikt en dat vraagt om intensieve, hoogwaardige producten en ingrediënten.
De Pepha Tight producten vallen onder de cosmeceuticals; producten met een hoger percentage actieve stoffen en een betere kwaliteit ingrediënten. Pepha Tight is een combinatie tussen het natuurzuivere extract van de Nannochloropsis oculata microalg en Pullulan. Het combineert anti-ageing op de korte en lange termijn.

 

LEVEL 05 pepha tight