Pepha® Tight

Natuurlijke face-lift

Pepha® Tight is een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata microalg. De speciale kweektechnologie en optimale groeicondities garanderen een uitzonderlijk hoge kwaliteit en zuiverheid van dit algenextract. Het geeft direct meer spanning aan de huid waardoor een face-lift effect ontstaat. Het verstevigt het bindweefsel bij aanhoudend gebruik. Het herstelt beschadigde collageenvezels, beschermt de huidcellen tegen oxidatie en stimuleert de aanmaak van collageen door de huid zelf.

Als cosmeceutisch product is Lanèche Pepha® Tight ook bijzonder geschikt na een cosmetische ingreep ter ondersteuning.

 

Kenmerken van uw huid

Naarmate de jaren vorderen produceren de fibroblasten in de huid minder collageen, waardoor de huid aan stevigheid verliest. Ook de elasticiteit wordt minder wat verslapping van de huid tot gevolg heeft. Bovendien worden de huidcellen gevoeliger voor vrije radicalen en moeten daarom beter beschermd worden.

 

Pepha® Tight salonbehandeling

Voor uw huid is Pepha® Tight de perfecte oplossing. Pepha® Tight is een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata micro-alg en geeft direct meer spanning aan de huid waardoor een face-lift effect ontstaat. Het verstevigt het bindweefsel en beschermt de huid tegen huidveroudering.

De salonbehandeling geeft direct spanning aan de huid waardoor een face/lifting effect ontstaat. Het verzacht fijne rimpels, verstevigt het bindweefsel en stimuleert de aanmaak van collageen door de huid zelf. Deze behandeling kan ook toegepast worden bij huidveroudering ten gevolgen van stress.

 

Pepha® Tight thuisverzorging

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit Pepha® Tight Face-lifting dagcrème, Pepha® Tight Face-lifting nachtverzorging, Pepha® Tight Eye-lifting serum en Pepha® Tight Face-lifting serum. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Pre Care reinigingsproducten.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Pepha® Tight Face-lifting day cream
  • Pepha® Tight Face-lifting night care
  • Pepha® Tight Face-lifting serum
  • Pepha® Tight Eye-lifting serum
Lanèche Pepha Tight daycream and nightcare