Special Treatments – Glycopeel

Peelen is het sleutelwoord.

Om het natuurlijke proces van huidvernieuwing te helpen en zo een mooie stralende huid te krijgen en te houden kan gebruik worden gemaakt van een peeling. Er zijn diverse soorten peelingen op de markt verkrijgbaar zowel voor thuisgebruik als voor huidspecialisten en schoonheidsspecialisten. Lanèche heeft, naast de behandelingen uit het Beauty Innovation Treatment Program, de specialisatie behandeling Glycopeel, welke een vorm is van een chemische peeling.

 

Glycopeel

In algemene zin zorgen de glycolzuren in de Glycopeel behandeling ervoor dat de structuur van de huid verbeterd wordt. De huid wordt elastischer en is beter in staat om vocht vast te houden. Glycolzuur is een hele goede moisturizer. Het verweekt dode huidcellen in de opperhuid waardoor de huidstofwisseling verbetert. De lederhuid wordt van binnenuit verdikt door nieuwe collageenvorming en oud collageen wordt versoepeld. Rimpeltjes vervagen en de huid gaat er jonger uit zien.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid wordt gekenmerkt door onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels of littekens. Tevens vertoont ze snelle verhoorning, talgophopingen en/of ontstekingen. Daarbij heeft uw huid een gering vermogen tot vochtbinding en verliest ze haar stevigheid en elasticiteit.

 

 Behandeling

Glycolzuur is een fruitzuur dat bekend staat om zijn peelende werking, wat de opperhuid dun houdt en verstoppingen oplost. Tevens stimuleert glycozuur de fibroblasten, waardoor de huid verstevigd wordt. De huid is na een Glycopeel behandeling beter in staat om vocht vast te houden. Daarnaast worden collageen- en elastinevezels intensief gestimuleerd.

 

 Thuisverzorging

Thuis kunt u uw huid voorbereiden op de Special Treatments Glycopeel door middel van een gel met 5% of 10% glycolzuur. Deze gel houdt de opperhuid dun. Hierdoor worden verstoppingen sneller opgelost en kunnen actieve werkstoffen intensief doordringen naar de diepere huidlagen. Tevens stimuleert de gel de fibroblasten, waardoor de huid verstevigd wordt.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Special Treatments Glycopeel 5 %
  • Special Treatments Glycopeel 10 %
PF 21278 Special treatments glycopeel 5%
PF 21279 Special treatments glycopeel 10%