Special Treatments – Glycopeel

Peelen is het sleutelwoord.

Kenmerken van uw huid

De huid wordt gekenmerkt door onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels of littekens. Tevens vertoont ze snelle verhoorning, talgophopingen en/of ontstekingen. Daarbij heeft de huid een gering vermogen tot vochtbinding en verliest ze haar stevigheid en elasticiteit.

 Glycolzuur is een fruitzuur dat bekend staat om zijn peelende werking. Het houdt de opperhuid dun en helpt daardoor verstoppingen op te lossen en het ontstaan ervan te voorkomen. Tevens stimuleert glycozuur de fibroblasten, waardoor de huid verstevigd wordt. Ook worden collageen- en elastinevezels intensief gestimuleerd en wordt de huid aangezet tot de aanmaak van gezonde, nieuwe cellen.

 


 

Glycopeel

Een intensieve peeling op basis van fruitzuren. De zuren in deze peeling versnellen de afschilvering van het stratum corneum, hierdoor worden de collagene en elastine vezels in de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme wordt aangespoord. De huid ziet er gladder, steviger en egaler uit en de huidtextuur wordt intensief verbeterd.

De resultaten van een fruitzuurpeeling verbeteren naarmate men vaker de peeling ondergaat. Het resultaat van de behandeling is mede afhankelijk van de juiste nazorg.

PF 21279 Special treatments glycopeel 10%