Skin Renewal & Anti-Ageing

Het Skin Renewal & Anti-Ageing Mask is een peel-off masker uitermate geschikt bij een anti-verouderingsbehandelplan. Het bestaat uit een verfrissend gezichtsmasker met een verstevigend effect en geeft een mooie en stralende teint als resultaat. De huid krijgt een boost, blijft beter gehydrateerd en voelt soepel en glad.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid begint dunner te worden en vertoont bloedvaatjes die als fijne rode draadjes door de huid heen schemeren. Uw huid is gevoelig voor atmosferische invloeden als zon, wind en kou maar ook voor zeep en alcohol. Een verlaagd vermogen tot vochtbinding leidt tot een vochtarme huid. Door de verlaagde weerstand heeft uw huid behoefte aan een goede bescherming.

 

Skin Renewal & Anti-Ageing salonbehandeling

Het Skin Renewal & Anti-Ageing masker is te gebruiken voor de huid die een verminderde cel activiteit heeft en tekenen van veroudering vertoont. Door deze behandeling wordt de huid weer volledig gehydrateerd waardoor fijne lijntjes opgevuld en rimpels minder zichtbaar worden. De cel vernieuwing wordt gestimuleerd door toevoeging van champagne-extract en de huid krijgt een enorme energieboost. Gemicroniseerde parels zorgen voor versteviging van de huid.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Repair Complex E Anti-ageing day cream
  • Repair Complex E Anti-ageing night care
  • Special Care Hyaluron serum
  • Special Care Vitamine C serum
  • Q10 Nutri Lift Tightening eye cream
Lanèche model