Balance Control

Glimt uw huid snel?

Huidverzorgingsproducten voor de gemengde tot vette huid. Balance Control heeft een matterende werking en brengt de huid terug in balans door een veelheid aan plantaardige stoffen zoals:

Bisabolol: ontlast en kalmeert de huid.
Kaolin: matterend effect, verkleint poriën.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid begint snel te glimmen, met name op de neus en op het voorhoofd. U heeft verwijde, duidelijk zichtbare poriën soms gepaard met mee-eters of verstoppingen. De huid voelt verdikt aan en het huidoppervlak is onregelmatig. De huid heeft een matige doorbloeding. Wanneer u de huid matteert begint het kort daarna toch weer te glimmen.

 

Balance Control salonbehandeling

De Balance Control matterende gezichtsbehandeling met het Balance Control cream mask zorgt er voor dat vetten en de vochtbalans gereguleerd worden. De producten uit deze lijn zijn rijk aan plantaardige stoffen en vitamines die een hydraterende en kalmerende werking hebben. De huid voelt glad en soepel aan en is optimaal gehydrateerd.

 

Balance Control thuisverzorging

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Balance Control matterende dagcrème en een Balance Control vochtregulerende nachtverzorging. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Pre Care reinigingsproducten. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de Special Care producten geadviseerd.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Balance Control Matifying day cream
  • Balance Control Hydrating night care
OLYMPUS DIGITAL CAMERA