Level 03 - Repair Complex E

Wordt uw huid dunner en vertonen zich fijne bloedvaatjes?

Kenmerken van de huid

De huid begint dunner te worden en vertoont bloedvaatjes die als fijne rode draadjes door de huid heen schemeren. Ook is zij gevoelig voor atmosferische invloeden zoals zon, wind en kou maar ook voor zeep en alcohol. Een verlaagd vermogen tot vochtbinding leidt tot een vochtarme huid. Door de verlaagde weerstand heeft de huid behoefte aan een goede bescherming.

 Vitamine E heeft een bewezen positief effect op de huid en is daarom al jaren een geliefd ingrediënt voor cosmetica behandelingen en producten. Vitamine E is een goede vrije radicalen vanger die de huid intensief beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast versterkt vitamine E de barrière functie van de huid en is daardoor uitermate geschikt voor de gevoelige, dunne huid. Bovendien zorgt vitamine E ervoor dat andere werkzame ingrediënten dieper in de huid kunnen komen. 

 


 

Repair Complex E 

De producten binnen de Repair Complex E anti-ageing lijn bevatten een hoge concentratie vitamine E. In combinatie met onder andere Shea Butter en Jojoba wordt de huid intensief gevoed en verzorgd. Het verouderingsproces wordt vertraagd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Bovendien versterkt het de bloedvaten en heeft het een rustgevende werking op de huid.

LEVEL 03 repair complex e