Repair Complex E

Wordt uw huid dunner en vertonen zich fijne bloedvaatjes?

Vitamine E is al jaren een favoriet bestanddeel voor behandelingen en producten. Vitamine E is een goede vrije radicalen vanger zodat rijpere huiden intensief worden beschermd tegen huidveroudering. Daarnaast heeft vitamine E rustgevende eigenschappen op teleangiëctastieën. Vitamine E is uitermate geschikt voor de gevoelige, dunne huid.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid begint dunner te worden en vertoont bloedvaatjes die als fijne rode draadjes door de huid heen schemeren. Uw huid is gevoelig voor atmosferische invloeden zoals zon, wind en kou maar ook voor zeep en alcohol. Een verlaagd vermogen tot vochtbinding leidt tot een vochtarme huid. Door de verlaagde weerstand heeft uw huid behoefte aan een goede bescherming.

 

Repair Complex E salonbehandeling

De Repair Complex E lijn is rijk aan vitamine E en in combinatie met butyrospermum parkii (shea butter) wordt de huid gevoed en verzorgd. De behandeling met het Repair Complex E Anti-ageing Mask verzorgt intensief en hydrateert de huid. Het is rijk aan vitamine E en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

 

Repair Complex E thuisverzorging

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Repair Complex E anti-verouderings dagcrème en een Repair Complex E anti-verouderings nachtverzorging. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Pre Care reinigingsproducten. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de Special Care producten geadviseerd.

 

De Lanèche producten voor thuisgebruik

  • Repair Complex E Anti-ageing day cream
  • Repair Complex E Anti-ageing night care
LEVEL 03 repair complex e