Special Care – Extra verzorging

Om uw huid extra te verzorgen kunt u de Special Care producten gebruiken in combinatie met uw dagelijkse verzorgingsproducten. De Special Care lijn bestaat uit serums, crèmes en maskers waarmee u eenmaal per week uw huid een uitgebreide intensieve behandeling geeft. De Special Care lijn kan, op advies van uw Lanèche Beauty Expert, ook in kuurverband gebruikt worden wanneer uw huid een intensieve impuls nodig heeft. Bijvoorbeeld na een zonvakantie, na een operatieve ingreep, bij schraal winterweer of wanneer de huid veel te lijden heeft door airconditioning.

 

Maskers

Maskers hebben een hogere concentratie werk-stoffen die in korte tijd aan de huid worden afgegeven om de huid een extra stimulans te geven. Het masker wordt royaal op de huid aangebracht waarna het 15 minuten moet inwerken. Daarna neemt u het masker af.

 

Special Care Vitamin-rich mask

Dit bijzonder voedend masker bevat vitamine A, B5, C, E en F. Het stimuleert de huid tot aanmaak van collageen en biedt bescherming tegen vrije radicalen. Brengt de huid in goede conditie.

 

Special Care Oxygen-rich mask

Dit hydraterend masker verrijkt de huid met

zuurstof, verbetert de celademhaling en stimuleert de cel vernieuwing. Werkt verstevigend en heeft een antiveroudering effect. Brengt de huid in goede conditie.

 

Lanèche AHA Bubble mask

Het Lanèche AHA Bubble mask zorgt dankzij het schuimende effect voor een unieke, ontspannende ervaring. De fruitzuren in dit masker verwijderen op milde wijze dode huidcellen en stimuleren de huid tot vernieuwing. Egaliseert de huid en fijne lijntjes en rimpels vervagen. Geeft de huid een gezonde, glanzende en frisse uitstraling.

 

Crèmes

 

Special Care massage cream

Deze zeer rijke massagecrème bevat veel hydraterende bestanddelen, waardoor de huid tijdens de massage al gevoed wordt. Deze massagecrème is geschikt voor zowel lichaam als gelaat.

 

Special Care hand cream

Deze verzachtende, hydraterende en beschermende handcrème vertraagt het verouderingsproces van de huid. Deze crème heeft een ingebouwde UVA en UVB bescherming en neutraliseert vrije radicalen.

Lanèche 21401 Special Care vitamin rich mask
Lanèche 21406 Special Care Oxygen rich mask
Knipsel