Level + Special Care

De Special Care lijn bestaat uit diverse serums, crèmes en maskers waarmee zowel de salon- als de thuisverzorging aangevuld en geïntensiveerd kan worden. 

Special Care Maskers

De maskers uit de Special Care lijn zijn speciaal geschikt voor thuisgebruik. Maskers hebben een hogere concentratie werkstoffen die in korte tijd aan de huid worden afgegeven om de huid een extra stimulans te geven. Gebruik het masker eenmaal per week in combinatie met een scrub of peeling. Dit houdt de conditie van de huid op pijl tussen de salonbehandelingen door.

Special Care Serums

Een serum bevat een hoge concentratie werkstoffen en is bedoeld om je dagelijkse verzorging aan te vullen of een specifiek probleem aan te pakken.
De Special Care serums kunnen bovendien ook in kuurverband gebruikt worden wanneer de huid een intensieve impuls nodig heeft. Bijvoorbeeld na een zonvakantie, na een operatieve ingreep, bij schraal winterweer of wanneer de huid veel te lijden heeft door bijvoorbeeld de verwarming of airconditioning.

Special Care Hand & Body crème

Naast aanvullende gezichtsverzorging, vind je in de Special Care lijn ook een verzorgende handcrème en hydraterende body crème.

Young beautiful brunette girl in hair curlers smiling looking at camera creaming face over white background. Facial treatment. Beauty health and cosmetology. Copy space.