Level + Special Care

De Special Care lijn bestaat uit diverse serums, crèmes en maskers waarmee zowel de salon- als de thuisverzorging aangevuld en geïntensiveerd kan worden. 

Special Care Maskers

De maskers uit de Special Care lijn zijn speciaal geschikt voor thuisgebruik. Maskers hebben een hogere concentratie werkstoffen die in korte tijd aan de huid worden afgegeven om de huid een extra stimulans te geven. Gebruik het masker eenmaal per week in combinatie met een scrub of peeling. Dit houdt de conditie van de huid op pijl tussen de salonbehandelingen door.

Special Care Serums

Een serum bevat een hoge concentratie werkstoffen en is bedoeld om je dagelijkse verzorging aan te vullen of een specifiek probleem aan te pakken.
De Special Care serums kunnen bovendien ook in kuurverband gebruikt worden wanneer de huid een intensieve impuls nodig heeft. Bijvoorbeeld na een zonvakantie, na een operatieve ingreep, bij schraal winterweer of wanneer de huid veel te lijden heeft door bijvoorbeeld de verwarming of airconditioning.

Special Care Hand & Body crème

Naast aanvullende gezichtsverzorging, vind je in de Special Care lijn ook een verzorgende handcrème en hydraterende body crème.

Special Care Ampullen

Geef je huid een luxe boost met onze Vitamine E ampullen! Deze professionele, glazen ampullen in level + bieden de perfecte oplossing voor een vermoeide en gestreste huid. De krachtige formule met vitamine E helpt roodheid te verminderen en fijne lijntjes te vervagen, waardoor je huid er jonger en stralender uitziet.

Kies voor een intensieve 7-daagse ampullenkuur met ons handige doosje van 7 ampullen. Elke dag een ampul gebruiken volstaat om je huid de extra stimulans te geven die het nodig heeft. De luxueuze textuur van de ampullen verwent je huid en laat deze zacht en gehydrateerd aanvoelen.

Ervaar zelf het verschil en ontdek hoe de Vitamine E ampullen je huid een gezonde, stralende gloed geven. Jouw huid verdient het beste, dus trakteer jezelf op deze uitzonderlijke huidverzorging!

Young beautiful brunette girl in hair curlers smiling looking at camera creaming face over white background. Facial treatment. Beauty health and cosmetology. Copy space.