Hydra Plus

Voelt uw huid droog en snel trekkerig aan?

Huidverzorgingsproducten voor de droge tot zeer droge huid. Hydra Plus verzorgingsproducten zorgen voor een goede hydratatie van de huid en geven tegelijkertijd de huid het vermogen terug om zelf een grotere vochtbinding te realiseren.

 

Kenmerken van uw huid

Uw huid voelt droog en trekkerig aan. U heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en uw huid vertoont een mat huidoppervlak. De huid voelt dun aan, biedt weinig weerstand en reageert snel op invloeden van buitenaf. Bij het opbrengen van een product wordt het snel opgenomen maar kort daarna voelt de huid toch weer droog aan.

 

Hydra Plus salonbehandeling

Het is van belang om de huid te hydrateren en tegelijkertijd het vermogen terug te geven om zelf een grotere vochtbinding te realiseren. De Hydra Plus behandeling  met gelmasker verbetert het cel metabolisme waardoor de cel vernieuwing gestimuleerd wordt. Het gelmasker is een beschermend en hydraterend masker. Het heeft een verstevigende werking, vertraagt de huidveroudering en brengt de huid in een goede conditie.

 

Hydra Plus thuisverzorging

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Hydra Plus hydraterende dagcrème en een Hydra Plus hydraterende nachtverzorging. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Pre Care reinigingsproducten. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de Special Care producten geadviseerd.

 

De Lanèche Hydra Plus producten voor thuisgebruik

  • Hydra Plus Hydrating day cream
  • Hydra Plus Hydrating night care
OLYMPUS DIGITAL CAMERA