Special Care – Serums

De Lanèche Special Care Serums hebben een zéér hoge concentratie werkzame stoffen met een specifiek resultaat als doel. De serums geven u het maximale resultaat naast uw dagelijkse verzorging en bieden extra aanvulling.

 

Special Care Hyaluron Serum

Dit Special Care Hyaluron Serum op basis van het zeer hoge werkzame ingrediënt Hyaluronzuur, een stof die van nature voorkomt in de huid, heeft een vochtbindende en huidverjongende werking. Hyaluronzuur neemt het maximum aan vocht op waardoor het de rimpels van binnenuit opvult en de celwerking van de huid stimuleert.

De onmiddellijke hydratatie zorgt ervoor dat de huid er direct voller en stralender uitziet. Dit serum is geschikt voor alle huidtypen.

 

Special Care Calming Serum

Dit Special Care Calming serum vermindert de roodheid van de huid bij onder andere rosacea en couperose. Het heeft een intensieve, verzachtende werking die op langere termijn ontstekingen aanpakt. Het neutraliseert  plaatselijke rode plekken, herstelt zichtbare kleine vaatjes en versterkt de vaatwanden. Door het diepe en kalmerende effect verandert uw huid zichtbaar, de huid ziet er helder en stralend uit. Dit serum is speciaal geschikt voor de gevoelige huid. die geïrriteerd is en roodheid vertoont.

 

Special Care Vitamine C Serum

De hoge concentratie vitamine C geeft een boost en bescherming aan de huid en stimuleert de  collageenproductie. Deze anti-oxidant heeft een buitengewone hydraterende werking waardoor een zachtere en egalere huidtextuur ontstaat. De huid wordt dikker, strakker en steviger. Het vitamine C gehalte dringt heel diep door in de huid en zorgt voor betere textuur, verminderen van fijne lijntjes en maakt de huid toegankelijker voor werkstoffen. Dit Vitamine C serum is geschikt voor de gevoelige, vochtarme huid met tekenen van roodheid, zonbeschadiging of veroudering.

 

Special Care Skin Recovering Serum

Het Lanèche Skin Recovering Serum is speciaal ontwikkeld om de huid te herstellen na een intensieve behandeling. Het zorgt door middel van extra energie voor een snel herstel van een gevoelige huid. Het serum verzacht en hydrateert de huid intensief. De hoog geconcentreerde werkstoffen zorgen ervoor dat eventuele roodheden en irritaties snel verminderen. De huid wordt intensief gehydrateerd en beschermd waardoor deze zeer snel een gezonde look vertoont.

 

Thuisverzorging

De Lanèche serums worden gebruikt zowel in de salon als thuis. U kunt een serum na reiniging aanbrengen als extra verzorging onder de dag- en/of nachtverzorging. Een serum kan ook in kuurverband aangebracht worden: 15 dagen s’ morgens en ’s avonds na reiniging aanbrengen.

 

De Lanèche SpeciaL Care producten voor thuisgebruik

  • Special Care Hyaluron Serum
  • Special Care Calming Serum
  • Special Care Vitamine C Serum
  • Special Care Skin Recovering Serum
Lanèche 21453 Special Care Hyaluron Serum
Lanèche 21452 Special Care Calming serum
Lanèche 21454 Special Care vitamin C serum