Workshop – Beauty Innovation Treatment Program

Naast het brede assortiment gespecialiseerde huidverzorgingsproducten, kunt u ook aan de hand van het Beauty Innovation Treatment Program een persoonlijk behandelplan opstellen met uw Lanèche Beauty Expert om uw huid in topconditie te brengen. Met het Beauty Innovation Treatment Program bereikt uw huid telkens een hoger niveau, door zowel salonbehandelingen als thuisverzorging. Bij elk niveau horen passende verzorgingsproducten en behandelmogelijkheden die er weer voor zorgen dat uw huid wordt gertaind of thet volgende niveau te bereiken.

Het Beauty Innovation Treatment Program kent 5 niveaus.

Niveau 1 Conditioneren

Met de behandelingen horende bij dit niveau wordt uw huid in een goede conditie gebracht om zo een basis te leggen voor intensievere behandelingen.

Hydra Plus

Huidverzorgingsproducten voor de droge tot zeer droge huid. Hydra Plus verzorgingsproducten zorgen voor een goede hydratatie van de huid en geven tegelijkertijd de huid het vermogen terug om zelf een grotere vochtbinding te realiseren.

Lees meer

Balance Control

Huidverzorgingsproducten voor de gemengde tot vette huid. Balance Control heeft een matterende werking en brengt de huid terug in balans door een veelheid aan plantaardige stoffen zoals allantoïne en bisabolol.

Lees meer

Skin Improvement

Huidverzorgingsproducten voor de gevoelige tot overgevoelige huid. Skin Improvement brengt de huid weer tot rust. Werkzame stoffen als bisabolol en allantoïne verzachten de huid en zorgen dat de huid tot rust komt.

Lees meer

Collagen Booster

Huidverzorgingsproducten voor de rijpere huid. De Collagen Booster lijn geeft de huid een intensieve impuls door vitaminen, provitaminen en plantaardig diepwerkend microcollageen. De huid wordt niet alleen gevoed, maar ook gestimuleerd om zélf collageen aan te maken.

Lees meer

Niveau 2 Stimuleren

Om de resultaten van de behandelingen uit niveau 1 extra stimulans te geven, worden in niveau 2 actievere werkstoffen toegepast. Dat gebeurt met de Eye Lift producten en Fleece maskers.

Eye Lift

Eye lift geeft extra aandacht aan de huid rondom de ogen. Lijntjes en rimpels vervagen en wallen en donkere kringen verminderen.

Lees meer

Fleece Mask

Er wordt hier met diepgaande en voedende ingrediënten gewerkt als ideale voorbereiding op level 03.

Lees meer

Niveau 3 Optimaliseren

De huid heeft een niveau bereikt waar gewerkt kan worden met heideigen werkstoffen, die de huid stimuleren van binnenujit. hierbij horen geheel nieuwe behandelingen.

Repair Complex E

Vitamine E is al jaren een favoriet bestanddeel voor behandelingen en producten. Vitamine E is een goede vrije radicalen vanger zodat rijpere huiden intensief worden beschermd tegen huidveroudering.

Lees meer

Q10 Nutri Lift

De huid verliest haar stevigheid en verslapt door vocht en elasticiteitverlies. Naarmate men ouder wordt neemt de natuurlijke productie van Q10 af en daarmee dus ook de energieproductie in de cellen.

Lees meer

Pro Retinol

De Pro Retinol lijn minimaliseert rimpels en oneffenheden, verbetert de huidtextuur en vermindert verkleuring dankzij retinol (vitamine A), waardoor het ideaal is voor verouderde en acne-gevoelige huid.

Lees meer

Niveau 4 Complimenteren

De huid heeft een niveau bereikt waar gewerkt kan worden met heideigen werkstoffen, die de huid stimuleren van binnenujit. hierbij horen geheel nieuwe behandelingen.

Spa Algae Lifting

Het beste uit de oceaan! Dit masker brengt haar actieve werkstoffen tot in de diepere huidlagen en stimuleert de huid tot de aanmaak van collageen en elastine.

Lees meer

Special Care Strong modelling mask

Een verstevigend en sterk modellerend masker voor een actievere doorbloeding en verbeterde huidstructuur. De werkstoffen worden aangebracht op de huid waarna het masker wordt aangebracht. Door de warmte die ontstaat openen de poriën en kunnen de werkstoffen dieper doordringen in de huid.

Lees meer

Skin Renewal & Anti-Ageing

Het Skin Renewal & Anti-Ageing Mask is een peel-off masker uitermate geschikt bij een anti-verouderingsbehandelplan. Het bestaat uit een verfrissend gezichtsmasker met een verstevigend effect en geeft een mooie en stralende teint als resultaat. De huid krijgt een boost, blijft beter gehydrateerd en voelt soepel en glad.

Lees meer

Shaker mask – Peel off with sodium Hyaluronate

Dit masker is uitermate geschikt voor de huid die extra hydratatie kan gebruiken. Het actieve ingrediënt hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde, soepele huid. Hyaluronzuur staat bekend om haar vochtbindende, verzachtende en huid verjongende werking.

Lees meer

Niveau 5 Perfectioneren

De huid heeft een niveau bereikt waar gewerkt kan worden met heideigen werkstoffen, die de huid stimuleren van binnenujit. hierbij horen geheel nieuwe behandelingen.

Pepha® Tight

Pepha® Tight is een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata microalg. Het geeft direct meer spanning aan de huid waardoor een face-lift effect ontstaat.

Lees meer

Special Treatments – Glycopeel

Een intensieve peeling op basis van fruitzuren. De zuren in deze peeling versnellen de afschilvering van het stratum corneum, hierdoor worden de collagene en elastine vezels in de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken.

Lees meer

Special care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis pellentesque neque et enim lobortis elementum vitae eget augue. Maecenas a vulputate neque. Fusce placerat cursus erat, et euismod purus finibus in. Integer consectetur enim pharetra ex facilisis, quis dignissim nulla gravida.

Special Care – Extra verzorging

De Special Care lijn bestaat uit diverse serums, crèmes en maskers waarmee zowel de salon- als de thuisverzorging aangevuld en geïntensiveerd kan worden.

Lees meer

Behandelplan


Uw schoonheidsspecialiste is volledig op de hoogte over de werking van Lanèche producten en behandelingen door speciale scholing die zij daarvoor heeft ontvangen. Als Lanèche Beauty Expert is zij in staat om middels een huidanalyse vast te stellen welke behandeling in het Beauty Innovation Treatment Program het meest geschikt is voor uw huidtype.

Wanneer uw huid een bepaald niveau bereikt heeft, kan uw schoonheidsspecialiste variatie aanbrengen door nieuwe behandelingen uit te voeren bunnen dat niveau.of zij kiest voor behandelingen op een hoger niveau om preventief te werken.