Beauty Innovation Treatment Program – KNOPKLEUR TEST

Breng de huid in 5 stappen in topconditie!

Beauty Innovation Treatment Program – KNOPKLEUR TEST

Het Lanèche assortiment is opgebouwd aan de hand van het unieke Beauty Innovation Treatment Program.
Met het Beauty Innovation Treatment Program wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarmee de huid in topconditie wordt gebracht.

De huid wordt eerst op het gewenste basis level gebracht. Vervolgens kan er worden doorgegroeid naar opeenvolgende levels in zowel behandelingen als in producten voor thuisgebruik.

De huid wordt elke keer getriggerd waardoor deze intensief blijft werken, de huid blijft gestimuleerd worden met elk level. De huid wordt als het ware getraind om het volgende, nieuwe level te kunnen bereiken. Het Beauty Innovation Treatment Program kent 5 levels met binnen elk level verschillende behandelmogelijkheden.

Ontdek het Beauty Innovation Treatment Program!

Level 00 - Pre Care

De Pre Care lijn vormt level 00 en bestaat uit verschillende producten voor de reiniging en diepte reiniging van de huid en zorgt ervoor dat de huid de actieve werkstoffen uit de volgende levels beter kan opnemen. De Lanèche Pre Care producten hebben als bijzonder voordeel dat ze niet alleen reinigen, maar eveneens werkzame ingrediënten bevatten die de huid al tijdens de reiniging voeden en verzorgen.

Pre Care

De Lanèche Pre Care producten voor de reiniging van de huid hebben als bijzonder voordeel dat ze niet alleen reinigen, maar eveneens werkzame bestanddelen bevatten die de huid al tijdens de reiniging voeden en verzorgen.

Lees meer

Level 01 - Conditioneren

De huid wordt met deze behandelingen in een goede conditie gebracht. Is de huid in goede conditie dan is de basis gelegd voor intensievere behandelingen en kan er worden overgestapt naar het volgende niveau.

Hydra Plus

Huidverzorgingsproducten voor de droge tot zeer droge huid. Hydra Plus verzorgingsproducten zorgen voor een goede hydratatie van de huid en geven tegelijkertijd de huid het vermogen terug om zelf een grotere vochtbinding te realiseren.

Lees meer

Balance Control

Huidverzorgingsproducten voor de gemengde tot vette huid. Balance Control heeft een matterende werking en brengt de huid terug in balans door een veelheid aan plantaardige stoffen zoals allantoïne en bisabolol.

Lees meer

Skin Improvement

Huidverzorgingsproducten voor de gevoelige tot overgevoelige huid. Skin Improvement brengt de huid weer tot rust. Werkzame stoffen als bisabolol en allantoïne verzachten de huid en zorgen dat de huid tot rust komt.

Lees meer

Collagen Booster

Huidverzorgingsproducten voor de rijpere huid. De Collagen Booster lijn geeft de huid een intensieve impuls door vitaminen, provitaminen en plantaardig diepwerkend microcollageen. De huid wordt niet alleen gevoed, maar ook gestimuleerd om zélf collageen aan te maken.

Lees meer

Level 02 - Stimuleren

Wanneer de basis conditie van de huid op peil is, is het tijd om de huid een extra stimulans te geven door middel van actievere werkstoffen en aanvullende producten.

Eye Lift

Eye lift geeft extra aandacht aan de huid rondom de ogen. Lijntjes en rimpels vervagen en wallen en donkere kringen verminderen.

Lees meer

Fleece Mask

Er wordt hier met diepgaande en voedende ingrediënten gewerkt als ideale voorbereiding op level 03.

Lees meer

Level 03 - Optimaliseren

De huid heeft een niveau bereikt waarbij er gewerkt kan worden met andere, intensere werkstoffen die de huid ook van binnenuit stimuleren.

Repair Complex E

Vitamine E is al jaren een favoriet bestanddeel voor behandelingen en producten. Vitamine E is een goede vrije radicalen vanger zodat rijpere huiden intensief worden beschermd tegen huidveroudering.

Lees meer

Q10 Nutri Lift

De huid verliest haar stevigheid en verslapt door vocht en elasticiteitverlies. Naarmate men ouder wordt neemt de natuurlijke productie van Q10 af en daarmee dus ook de energieproductie in de cellen.

Lees meer

Pro Retinol

De Pro Retinol lijn minimaliseert rimpels en oneffenheden, verbetert de huidtextuur en vermindert verkleuring dankzij retinol (vitamine A), waardoor het ideaal is voor verouderde en acne-gevoelige huid.

Lees meer

Level 04 - Complimenteren

Om ervoor te zorgen dat de huid alert en geprikkeld blijft, is afwisseling in behandelingen van uiterst belang. Het Beauty Innovation Treatment Program van Lanèche speelt daarop in door diverse speciale behandelingen aan te bieden die ingezet kunnen worden om een persoonlijk behandelplan met voldoende afwisseling te creëren.

Het BITP is er om te voorkomen dat de huid langdurig dezelfde behandeling krijgt of gevoed wordt door dezelfde thuisverzorging. Daardoor zal de conditie van de huid fitter worden en verbeteren waardoor een hoger niveau bereikt kan worden. De wisselwerking tussen de behandelingen uit niveau 3 en niveau 4 geven het persoonlijk behandelplan een bijzondere dimensie.

Spa Algae Lifting

Het beste uit de oceaan! Dit masker brengt haar actieve werkstoffen tot in de diepere huidlagen en stimuleert de huid tot de aanmaak van collageen en elastine.

Lees meer

Special Care Strong modelling mask

Een verstevigend en sterk modellerend masker voor een actievere doorbloeding en verbeterde huidstructuur. De werkstoffen worden aangebracht op de huid waarna het masker wordt aangebracht. Door de warmte die ontstaat openen de poriën en kunnen de werkstoffen dieper doordringen in de huid.

Lees meer

Skin Renewal & Anti-Ageing

Het Skin Renewal & Anti-Ageing Mask is een peel-off masker uitermate geschikt bij een anti-verouderingsbehandelplan. Het bestaat uit een verfrissend gezichtsmasker met een verstevigend effect en geeft een mooie en stralende teint als resultaat. De huid krijgt een boost, blijft beter gehydrateerd en voelt soepel en glad.

Lees meer

Shaker mask – Peel off with sodium Hyaluronate

Dit masker is uitermate geschikt voor de huid die extra hydratatie kan gebruiken. Het actieve ingrediënt hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde, soepele huid. Hyaluronzuur staat bekend om haar vochtbindende, verzachtende en huid verjongende werking.

Lees meer

Level 05 - Perfectioneren

Het absolute top niveau is bereikt met deze zeer luxe behandelingen! Wanneer niveau 5 doorlopen is dan gaat men de diverse niveaus afwisselen met niveau 2, 3 en 4.

Pepha® Tight

Pepha® Tight is een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata microalg. Het geeft direct meer spanning aan de huid waardoor een face-lift effect ontstaat.

Lees meer

Special Treatments – Glycopeel

Een intensieve peeling op basis van fruitzuren. De zuren in deze peeling versnellen de afschilvering van het stratum corneum, hierdoor worden de collagene en elastine vezels in de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken.

Lees meer

Level +

Om de huid extra te verzorgen kunt u de Special Care producten gebruik in combinatie met de dagelijkse verzorgingsproducten.

Laneche heeft, naast de behandelingen uit het Beauty Innovation Treatment Program, de specialisatie behandeling Glycopeel, welke een vorm is van een chemische peeling.

Special Care – Extra verzorging

De Special Care lijn bestaat uit diverse serums, crèmes en maskers waarmee zowel de salon- als de thuisverzorging aangevuld en geïntensiveerd kan worden.

Lees meer

SUN

Lanèche heeft naast haar Beauty Innovation Treatment Program nog extra producten voor uw dagelijkse huidverzorging.

Sun

Bescherm en verzorg de huid optimaal met Lanèche Sun!

Lees meer